Inred med hästtema hemma

Är man en hästmänniska så har man hästlivet troligtvis inte bara som en hobby utan det har en förmåga att utvecklas till en fullbordad livsstil. Stallet och hästarna är inte längre bara i stallet utan kommer i olika former med hem.

 

Känslan av umgänget med hästarna, ridkläderna och utrustningen och till och med en del av hästarnas utrustning brukar sakta med säkert smyga med till huset eller lägenheten. Kanske ett träns som behöver putsas lite extra, ett schabrak som ska tvättas eller borstarna som behöver en ordentlig rengöring. Det kan vara smart att avsätta en plats i hemmet där man kan ha sina rid- och stallrelaterade prylar för att de ska vara lätta att hitta och lättåtkomliga, exempelvis i en speciell garderob.

Portrait of a young woman in a bubble bath

 

När du blivit den där kompletta hästmänniskan så kanske det inte räcker med att spendera flera timmar om dagen i stallet utan du vill säkert få lite hästkänsla där hemma. Då kan det vara rätt tillfälle att inreda med hästtema. Det finns egentligen hur mycket som helst på marknaden som vackra tavlor med hästar, prydnadskuddar, lampskärmar och så vidare. Det finns mängder av butiker på nätet som säljer inredning med hästtema både till hemmet och stallet, exempelvis Horsestuff. Oavsett hur mycket eller lite du vill inreda med hästtema så är det nästan ett måste att ha med någonting från din häst eller favorithäst. När det är dags att sko om hästen så kan den gamla skon bli en utmärkt tavelram på väggen, där du kan placera en bild på hästen eller någonting annat. Kom ihåg att vända hästskon rätt bara så att inte turen rinner ut.

 

Badrummet kan du inreda med hästtema exempelvis genom att hitta vilda västern-prylar att dekorera med. Men kanske viktigast av allt är att du har ett skönt badkar att krypa ner i när du kommer hem efter ett hårt ridpass, efter att ha storstädat, mockat och smörjt all utrustning eller slagit ner alla stolpar till nya sommarhagen. Hästmänniskan vet definitivt vad träningsvärk och ömmande och stela muskler innebär, och då är det varma badet svaret på alla önskningar!